Miettilan Juustola

Tillägga din egen recept

Du kan tillägga din egen recept på kaffeost så att först registrerar dig på vår sajt, och sedan loggar in med underliggande blanketten.

Titta på instruktion

Logga in

Juustolan liharuukku

Juustolan liharuukku

200 g Miettilän Juustoleipää
n. 750 g Portin härän pihvifileetä naturel
200 g pekonia
öljyä
2 sipulia
2-3 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa paloina
0,5 dl tomaattipyreetä
2,5 dl Portin Sauce Demi-glacea tai
Portin Punaviinikastiketta
3-4 dl punaviiniä
2 tl mustapippurirouhetta
2 laakerinlehteä
1 tl kuivattua timjamia
suolaa

Leikkaa juustoleipä palasiksi. Suikaloi liha, pekoni ja sipulit. Paista öljyssä pannulla. Laita porkkanat ja tomaattipyree pataan. Kaada Sauce Demi-glace, punaviini ja mausteet pataan. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä runsas tunti, kunnes liha on kypsää. Lisää juustoleipä ja anna hautua noin 5 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoile keitetyn perunan kanssa.

ostopaikat2-trans

Kontakta oss
+358 50 592 0894