Miettilan Juustola

Add your own recipe

You can add your own recipe by registering and then logging in by using the form below.

Help

Juustolan liharuukku

Juustolan liharuukku

200 g Miettilän Juustoleipää
n. 750 g Portin härän pihvifileetä naturel
200 g pekonia
öljyä
2 sipulia
2-3 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa paloina
0,5 dl tomaattipyreetä
2,5 dl Portin Sauce Demi-glacea tai
Portin Punaviinikastiketta
3-4 dl punaviiniä
2 tl mustapippurirouhetta
2 laakerinlehteä
1 tl kuivattua timjamia
suolaa

Leikkaa juustoleipä palasiksi. Suikaloi liha, pekoni ja sipulit. Paista öljyssä pannulla. Laita porkkanat ja tomaattipyree pataan. Kaada Sauce Demi-glace, punaviini ja mausteet pataan. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä runsas tunti, kunnes liha on kypsää. Lisää juustoleipä ja anna hautua noin 5 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoile keitetyn perunan kanssa.

ostopaikat2-trans

Contact us
+358 50 592 0894