Miettilan Juustola

Schreiben Sie Ihre eigene Rezepten zu

Sie können Ihre eigene Rezepten zuschreiben, wenn Sie zuerst registrieren und danach mit diesem Formular einloggen.

Hilfe

Anmeldung

Juustolan liharuukku

Juustolan liharuukku

200 g Miettilän Juustoleipää
n. 750 g Portin härän pihvifileetä naturel
200 g pekonia
öljyä
2 sipulia
2-3 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa paloina
0,5 dl tomaattipyreetä
2,5 dl Portin Sauce Demi-glacea tai
Portin Punaviinikastiketta
3-4 dl punaviiniä
2 tl mustapippurirouhetta
2 laakerinlehteä
1 tl kuivattua timjamia
suolaa

Leikkaa juustoleipä palasiksi. Suikaloi liha, pekoni ja sipulit. Paista öljyssä pannulla. Laita porkkanat ja tomaattipyree pataan. Kaada Sauce Demi-glace, punaviini ja mausteet pataan. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä runsas tunti, kunnes liha on kypsää. Lisää juustoleipä ja anna hautua noin 5 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoile keitetyn perunan kanssa.

ostopaikat2-trans

Kontaktieren Sie uns
+358 50 592 0894